Chester bliver dansk

Skrevet d. 21. februar, 2010 af pallevictor
85 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

ja så nåede nyheden ud lidt før beregnet, og nogle folk på TV2 sidder med røde ører.

Nå men alt det står i min status mail i dag.

Dette bliver min sidste blog. Fra i morgen er vores forum på benene, og KUN folk som har betalt til projektet er med i debatten.

Der er kommet alt for mange nye klaphatte til i dag; dette er seriøst foretagende; der er udarbejdet driftsbudgetter, rejst kapital og tænkt alle detaljer igennem.

Og hvad angår fan-støtten:

CFU er en ny fanklub stiftet for 4 mdr. siden med det ene formål at ville starte deres egen klub op, og lade den eksisterende gå konkurs.

Heldigvis har mere end 100 ægte fans ladet mig vide per mail, at der NOK skal komme folk på lægterne., og at CFU er “de gamle sure mænd”. Det kan jeg kun nikke genkendende til: Igår var TV2 og jeg inviteret til fodboldfest af CFU i Chester. Vi havde regnet med klubtrøjer og “fut i fejemøget” - men kom ned til en omgang andespil for 100 personer i alderen 50+. Det var så ringe, at TV2 og jeg efterfølgende valgte at smutte igen uden at filme :-)

Og for lige at gentage ordene fra vores advokat, som har handlet 20 fodboldklubber de sidste 8 år: Fans kan boykotte men kommer ALTID tilbage.

Derfor: Vi lader os ikke presse af en fanfraktion, hvor officielle de end er. I vores driftsmodel regner vi alligevel ikke med så mange  tilskuere i starten; pengene kan/skal bl.a. hentes i et nystartet ungdoms-amatørafdeling samt et fodboldakademi + mange andre nye projekter, som jeg glæder mig VILDT til at afsløre for jer alle i det lukkede forum.

Tak for denne gang - og til alle trofaste chesterprojekt.dk investorer: I bliver kontaktet imorgen + tirsdag med en “adgangsbillet” til vores lukkede forum.

Ciao

Palle

Træt Chester søndag

Skrevet d. 21. februar, 2010 af pallevictor
52 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Så er vi kommet hjem fra Chester.

Det blev en tur med mange møder, mange indtryk og mange nye bekendtskaber.

Der kommer naturligvis meget mere om resultatet af turen i morgen - men i dag vil jeg lige bruge blog’en på at opsummere:

473 har betalt til GF. Imponerende!! Vi håber på et stort fremmøde i Odense. Har man ikke indbetalt de 100 kroner endnu skal man gøre det og melde til/fra til gf på kent@chesterprojekt.dk

Anpartsdeponeringerne skrider sikkert frem. Vi vil dog gerne stadig rejse al den kapital vi kan, så derfor er nye beløb stadig velkomne.

Forum: Der er et forum undervejs; det er degignet, programmeret og sat op, men vi kan ikke sluse folk ind, før vi kan gøre det på een gang: Derfor hyrer vi en bogholder et par timer i den kommende uge, så vi kan blive færdige med denne del. Min flittige hustru har bogført 299 betalinger, men har i denne uge ikke alle de mange timer de sidste bogføringer tager, så det får vi hjælp til udefra.

Sleeping partners: Det har hele tiden været tanken at finde nogle investorer, som vil skylde større pengebeløb i os. Tanken har dog også været, at uanset hvor mange penge man end skød ind, kunne man stadig kun få de max ti stemmer, som loftet på 10 anparter giver. Da rigtig, rigtig mange har spurgt om de må købe 20 anparter, ser jeg dem som potentielle mini-storinvestorer *GG* - og derfor skal de naturligvis have lov at købe 20 anparter, men de får stadig kun 10 stemmer.

Vi er så mange i projektet, og så mange mennesker har købt mere end én anpart, at lige meget hvor vilde konspiratiosteorier eller interne grupperinger man laver, vil man aldrig kunne opnå et 2/3 flertal og tage kontrollen. Chesterprojekt.dk er alles projekt, og derfor synes jeg at alle personer og alle deres penge er velkomne; reglerne er blot ens for alle: Max 10 stemmer.

Jeg skrev forleden at vi lige ville tage denne ting ved en håndoprækning til gf, da mange på kort tid havde skrevet til mig. Mange = 5 personer på et par minutter, men efterfølgende kom der faktisk ikke flere henvendelser!! Og derfor tror jeg også at et meget stort flertal er enig med mig i ovenstående. Men vi tager stadig lige en hurtig håndsoprækning den 6. marts…

Jeg har i øjeblikket så mange opgaver, forhandlinger, interviews og andet, at jeg helst ser at alle henvendelser til mig er 110% nødvendige; og alle andre forespørgsler, div. tvivlsspørgsmål mv sendes fra nu af til kent@chesterprojekt.dk. Dette er også tilrettet på hjemmesiden.

Jeg har de seneste 10 døgn brugt over 140 arbejdstimer på dette projekt, og jeg ønsker at koncentrere mig om det vigtigste (læs: Strategi, økonomi, forretningsplan), samt også igen at bruge tid med min familie.

Så fra i dag vil jeg kun begrænset være at finde på chatten. Meen der kommer stadig dagens blog, statusmail + jeg skal nok føre ordet for jer alle sammen i de kommende forhandlinger.

Glæder mig til at kunne fortælle jer en masse spændende nut om turen i morgen

bedste hilsener Palle

Chester-morgen - lørdag…

Skrevet d. 20. februar, 2010 af pallevictor
46 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Godmorgen,

forretningsudvalget og jeg var måske lige hurtige nok på aftrækkeren igår,, da vi foreslog de nye anpartsregler.

Jeg tror vi lige tage en hurtig håndsoprækning ved gf (ved godt at det bliver før man egentlig har tegnet de reelle anparter - men blot for lige at vejre steningen; kunne jo være at alle hæver hånden, og så er det ligesom afgjort. Eller modsat: At kun en enkelt opponerer)

Men vil også gerne lige ridse det op igen, for folk har ikke helt set ideen, som den var tænkt:

Fra starten var tanken, at ingen kunne have mere end 10 stemmer - ever!

Ligeledes var tanken at finde en eller flere såkladte “sleeping partners” - altså investorer som fx lagde 100-250K i puljen - men som stadg kun havde 10 stemmer. Til gengæld ville de så meget naturligt få større andel af et evt. overskud ude i fremtiden. Den tanke har ingen opponeret mod hidtil.

Men da vi ikke har fået nogle af disse sleeping partners på banen, tænkte vi blot (og tro mig: Det var en god mening og KUN til porjektets bedste) at vi kunne dele disse sleeping partners ud på flere personer; fx har rigtig mange givet udtryk for at de gerne vil eje 20 anparter. Og så kunne man på den måde dele en masse kapital-anparter på 20.000 kroner ud på fx 20 personer, som tilsammen har smidt 400.000 kr. MEN som stadig kun har 10 stemmer per person.

Jeg synes at folk lige skal slå bremsen i, før de sender vrede mails og begynder på diverse konspirationsteorier. Vi er 432 betalende personer i dette projekt, og uanset hvor dygtig en spekulant man end måtte være, vil det være totalt umuligt at opnå et stemmeflertal og dermed kunne tage magten.

Men: Lad os tage den ved håndsoprækning. Ud af de 432 betalende har 3 personer vendt vredt tilbage; og det er også ok der skal være plads til alles meninger.

Håber jeg fik uddybet tanken om at hæve kapital-loftet, men ikke stemmeloftet.

Ligeledes kan man heller ikke gå i gang med at opkøbe hinandens anparter, og dermed købe personer med stemmer ud én efter én. Det vil en kommende bestyrelse naturligvis overvåge og reagere på.

Dette er folkets projekt!!!

Godmorgen fra en rejseklar Palle :-)

Dagen før afrejsen til Chester City

Skrevet d. 19. februar, 2010 af pallevictor
43 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Der knokles på højttryk på de indre linjer med at foreberede besøget i Chester i morgen. Der er mange mennesker, detaljer , møder osv som skal ligge knivskarpt på plads, når man har TV2 Nyhederne med på slæb; vi skal jo helt tage os godt ud…

Engelske journalister er nu begyndt at ringe jævnligt, men det er svært at danne sig et overblik over, hvor udbredt historien er derovre. Det håber jeg dog at kunne orientere mere om, efter vores besøg…

Vi er nu også i dialog med byrådet, som har udtalt, at de vil støtte enhver person eller gruppe som vil hjælpe med at få fodbolden tilbage i Chester. Vå håber at kunne klemme et møde med dem ind i morgen; alternativt tale videre med dem efter weekenden per mail og telefon.

Igår: På mødet i National Conference blev Chester City FC fundet skyldig i alle 5 anklagepunkter om at have brudt ligaens regler, som følge af den dårlige økonomi i klubben. Boardet vil komme med deres beslutning om en uge; MEN ligemeget hvilken vej deres beslutning går, har vi naturligvis både en plan A og en plan B. Vores advokat i UK er professionel til fingespidserne, og han er dybt inde i de fodboldjuridiske perspektiver. Jeg har helt ro i kroppen; klubben skal nok blive vores!!! Vi kan naturligvis ikke løfte sløret for alt i offentligheden, og derfor glæder jeg mig også til at kunne berette meget mere til gf i Odense den 6. marts. En ting er dog sikkert: Lige meget om vi overtager klubben i sin nuværende form eller i en ny form, vil vi få en sund og bæredygtig engelsk fodboldklub på danske hænder - meget snart!!

Vi har i denne uge fået så meget, presse, så mange nye kontakter, er blevet tilført så meget ny kapital, truffet så mange nye mennesker - at jeg er DYBT imponeret; forundret; overvældet…

Alle gør et kæmpe stykke arbejde; i de forskellige udvalg, i forumet, i deres mails til mig.

KEEP UP THE GOOD WORK EVERYBODY

Jeg må tilbage til planlægning, kuffertpakning og skjortestrygning.

Palle

Chester City-torsdag

Skrevet d. 18. februar, 2010 af pallevictor
51 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Endnu en dag gik - og godt endda :-)

Vi arbejder med at få de sidste detaljer til vores rejse til Chester i weekenden på plads; vi skal fx. også mødes med et dansk medlem af chesterprojekt.dk, som er bosiddende i UK. Men vi vil gerne møde andre: Så bor du i UK så skriv til mig - vil vil MEGET gerne hilse på alle som bor i nærheden, og som gerne vil mødes med os…

Vi har også i dag sendt en såkaldt “hensigtserklæring” til CFU til deres møde i aften. Erklæringen ridser sådan set alt det op, man selv kan læse på hjemmesiden; men skrevet som en lille rapport, som kan læses op/ deles ud til CFU’s møde. Dette er gjort for at følge op på den ophedede dabat, som konstant foregår på Deva-chatten (de engelske fans’ egen chat - vi skal holde os væk herfra: Nok læse, men ikke poste indlæg!!), og for at nedtone snakken om hvad vi er for nogle “værre danskere”…  En stor tak til Peter for at sammenfatte dette skriv til vores engelske venner…

Jeg er ikke på mail eller i forum’et i aften; jeg er i Parken og skal se noget - forhåbentlig - godt europæisk fodbold. Jeg trænger ærlig talt også til en fri-aften :-)

Bedste hilsener fra

Palle

Chesterprojektet’s onsdag

Skrevet d. 17. februar, 2010 af pallevictor
51 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Folk i forum’et har idag spurgt lidt ind til, hvornår vores eget forum på websitet er på plads? jeg kan sige at forumet er færdigudviklet og fungerer uden fejl, men før vi (læs: min hustru) får bogført alle både 100,- og 1000,- betalingerne, har vi ikke det samlede overblik over, hvem som har adgang til forumet.

Men der arbejdes på højttryk - det skal nok komme snarest muligt!!!

Andre har i dag spurgt ind til den meget omtalte gæld og postet artikler: Det er gammelt nyt!! Vi ved at klubben har lidt over 100.000 pund i forskellig gæld ( ikke til omgående betaling, men som skal afbetales over mange år!) - herudover er der det meget omtalte lån på 4 mio danske kroner til den nuværende ejer: Kære venner, tag det nu roligt! Vores advokater er på den del, og vi går til forhandlingsbordet med det udganspunkt at han ikke får en krone; han vil derimod jo gerne have lidt med hjem. Så det er spil der kører, men det har jeg fuld tiltro til at vores advokat i UK tager sig af.

Og angående vores adokat i UK, så har han sendt flg. brev for os:

SUBJECT TO CONTRACT

Dear Sirs,

Chester Football Club

We act on behalf on a Danish Consortium led by Palle Rasmussen.

Our client intends to make an offer to purchase the asset and undertaking of Chester Football Club or alternatively to acquire the total issued share capital in the relevant company that owns and operates the club. Whilst our client has received a list of creditors they wish to carry out a swift due diligence exercise and would be grateful if you could inform us as to whether a buyer’s due diligence pack could be made available to us as soon as possible.

Our clients are keen to advise you that 500,000 DKK (Danish Kroner) is currently being transferred into our client account. In addition further sums are committed to the purchase price and future working capital of the club.

We do need your confirmation however that the imposition of penalties by the conference will be postponed at the meeting tomorrow and that we have 21 days within which to carry out all necessary due diligence and complete the purchase. Our clients have committed the resource in order to do so within this period.

We would be grateful if you could contact us as soon as possible with this confirmation together with the relevant due diligence material.

Yours faithfully,

Prøv lige at trække vejret dybt, og tænk så på at der sidder nogle fok rundt om i verden som arbejder med næb og kløer for os FULDSTÆNDIG GRATIS. De vil ikke engang i medierne; deres “løn” er at være med i så vanvittigt et projekt, som dette i bund og grund er :-)

Er ikke så meget i forumet i aften, men jeg ved at vi har en masse gode folk derude, så detgår fint uden min tilstedeværelse…

Kæmpe tak til alle som er med i projektet!!!

Palle

Næsten 400 personer har idag indbetalt til at få adgang til generalforsamlingen; husk nu at tilmelde jer kent@chesterprojekt.dk uanset om I kan komme eller ej!

Store Chester-tirsdag

Skrevet d. 16. februar, 2010 af pallevictor
62 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Så bredte nyheden om chesterprojekt.dk som en løbeild i DK og resten af verden.

Min mailbox er lagt ned af nye henvendelser, og telefonen har kimet siden jeg stod op: Politiken, JP, Ekstra Bladet, BT, DR , TV2 - ja alle medier har ringet eller skrevet idag. Jeg har talt meget med TV2, og de rejser muligvis med til Chester i weekenden og dækker turen, og spreder nyheden om vores projekt i den bedste sendetid. Jeg har lavet et radiointerview idag med DR, og skal i morgen lave nogle interviews med engelske stationer.

Så langt så godt - og uden jer allesammen i forum’et var det aldrig nået så langt!!

Men: Jeg er blevet orienteret om lidt “uro” i forum’et: Folk er begyndt at “øffe” lidt over forskellige ting, så nu maner jeg lige ALT til jorden:

- ingen er mere end andre i vores projekt. Jeg har været tvunget til at lave nogle midlertidige udvalg (forretnings + PR), da dette projekt løber afsted med 200 km/t, og jeg er på 24/7 men kan alligevel ikke nå alting. Og ingen er dømt hverken ude eller inde!! ALLE som har skrevet til mig de sidste 3 uger er blevet budt varmt velkommen med deres kompetancer, og alle er stadig velkomne. Fx kan jeg sige at jeg synes vi skal have hhv. et festudvalg (vi er 300+ personer; vi skal have en julefrokost + sommerfest) samt et fodboldudvalg (vi skal da have en fodboldturnering både ude og inde med alle de bold-gale folk). ALLE der har lyst til at være med i et af disse udvalg kan skrive til kent@chesterprojekt.dk, som samler alle navnene sammen indtil generalforsamlingen. Vil du være med - alle initiativer er velkomne!!

- lad nu være med at begynde at få konspirationsteorier om stemmerne på generalforsamlingen. Muligvis kender nogen hinanden (jeg kender KUN min hustru - alle andre har jeg kun mødt på nettet via dette projekt), men der skal altså stadig over 150 stemmer til et flertal - så vær nu lidt flinke og bevar den gode tone.

- på vores hjemmeside har vi tidl. nævnt, at alle anpartshavere fik gratis entré til alle hjemmekampe. Det blev vi nødt til at fjerne af økonomiske årsager: De engelske fans regnede nemlig lynhurtigt ud, at de kunne spare mange penge på sæsonkort i fremtiden ved blot at købe en anpart til 1000 kroner ( og på den måde kunne de komme gratis til fodbold for altid) - og samtidig ville hele vores entré-grundlag forsvinde. Derfor valgte vi at fjerne dette afsnit fra hjemmesiden idag - vi bukkede absolut IKKE under for nogen, vi gjorde det af ren og skær fornuft!! I skal nok komme gratis ind bare rolig; den tager vi på generalforsamlingen!

- den engelske advokat er IKKE en af Vaughans folk; det er totalt uhørt at tale om det! Han er blevet anbefalet at vores tidligere radvokat i Kbh, som er private venner med ham - han varetager KUN vores interesse. Jeg kan fortælle at han bestrider nogle bestyrelsesposter for bl.a. den danske regering, så skal vi ikke bare have 110% tiltro til en mand, som har stillet sine services gratis til rådighed for os!!!

- Stephen Vaughans lån tager advokaterne sig af. Det er ca. 4 millioner, og hele forhandlingen med klubben kommer faktisk kun til at dreje som en ting, da alle andre gældsposter er utroligt små: Nemlig indfrielsen af hans lån. Han går naturligvis til forhandlingerne for at få lånet indfriet til kurs 100 - vores udspil er kurs 0 (nul). Så må vi se hvad forhandlingerne byder (hvis vi trumfer kurs 5 igennem, skal han have 5% - i alt 200.000 kroner) - men lad os nu holde fokus og få vores organisation op at stå den 6. og i øvrigt primært få rejst de 500.000 kroner i sikkerhed først!!!

- De engelske fans har været lidt små-sure idag; den ER lukket igen: Der var ganske enkelt tale om en fejl-oversættelse. Vi har givet udtryk for at de er med os 100% på sidelinjen, men det er blevet skrevet/oversat som om de står bag os i vores forretningsmodel. Sådan sker der nogle gange - enkelte ord kan ændre en helt sætning. Lad os begrave den der; de engelske fans er ok igen, og vi skal mødes med deres bestyrelse på lørdag.

Generelt synes jeg vi skal være SUPER stolte af os selv, og den måde vi alle sammen bidrager til projektet. Jeg ser helst at min. 50% af alle som køber en anpart er involveret aktivt, på den ene eller anden måde. Det er ALLES projekt.

En sidste ting: Den norske gruppe investorer knækkede halsen på at kalde sig Chesterfans - englænderne mente at det var falskt og forlorent ; skal vi ikke blive enige om at alle vi i chesterprojekt.dk er fans af engelsk fodbold generelt, og igennem dette projekt lærer at blive 100% dedikerede Chester-fans!

Jeg vil igen mane til en rolig og positiv stemning herinde; vi har klaret det så super flot hidtil, så lad os klapppe os selv på skulderen og fortsætte det.

Tirsdags-hilsener

Palle

PS: Skriv kun til mig hvis det er 100% nødvendigt - jeg drukner i mails og vil jo gerne svare alle personligt :-)

It’s Chester-monday…

Skrevet d. 15. februar, 2010 af pallevictor
57 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Så kom det helt afgørende gennembrud: Ejeren af Chester City Mr. Stephen Vaughan ringede i dag personligt - uden om advokater og alting - og bød mig velkommen i forhandlingerne, og inviterede mig samtidig til Chester på lør/søn.

Vores engelske advokat beder samtidig i en officiel skrivelse til National Conference i morgen om en udsættelse af høringen på torsdag i 2-3 uger - så det giver os masse arbejdsro på de indre linjer til at gennemgå de tal og regnsskaber, som vi vil modtage som en del af forhandlingerne i den kommende tid.

Og der arbejdes på højttryk: PR-udvalg, forretningsudvalg, rejseudvalg, sponsorudvalg - ja folk byder hele tiden ind med kompetancer og gode ideer, og projektet vokser støt dag for dag.

Så blev det også i dag, vi åbnede op for deponering af penge til anpartskøb. Det sker på en klient konto hos vores danske advokat Advobiz i Holbæk, som det også fremgår tydeligt i den mail, som er sendt rundt til ALLE idag. En kæmpe tak herfra til Advobiz for at stille deres service til rådighed for os.

Til sidst vil jeg nævne, at der arbejdes på højttryk på at få et betting-firma til at streame Chester kampe i fremtiden. Og søreme: I dag har vi fået en henvendelse fra et af UK’s største af slagsen; imponerende at vi slet ikke slev nåede ud og snakke med dem - nyheden om os kommer vidt omkring.

Jeg - og de mange, mange, mange frivillige som lægger et enormt stykke arbejde i dette projekt - håber af hele hjertet, at ALLE der selv har henvendt sig til os for at blive en del af Chester City, nu også gør alvor ud af deres henvendelse, og deponerer penge til køb af anparter.

We own Chester (soon)!!

Palle

Chester - BREAKING NEWS - sunday

Skrevet d. 14. februar, 2010 af pallevictor
58 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Som nogle har læst i nattens debat modtog vi igår kl. 23.27 en sms med en invitation til forhandlingsbordet i England fra Chesters engelske advokat til vores. Så nu er det alvor!!

Så snart vi har deponeret 500.000 kroner starter forhandlingerne. Der arbejdes lige nu på at finde en konto hos et dansk advokatkontor, og starte indbetalingerne i morgen; men alt det finder I meget mere om på en kommende mail…

I dag er der blevet nedsat et forretningsudviklingsudvalg bestående af 3 stk. cand. merc’er og internationale økonomer: Peter, Kenni og Jesper. Deres arbejde skal munde ud i en forretningsudviklingsplan, som skal bruges overfor banker, investorer, vækstfonde osv. til at skyde flere penge i vores projekt på sigt - en kæmpe tak til de 3 herrer for at påtage sig denne store og tidskrævende opgave u.b.

Husk at melde jer til generalforsamling/streaming/sms afstemning til kent@chesterprojekt.dk. Der er som tidl. nævnt gratis bustransport for alle til Odense tur/retur.

Er der andre haste-emner, hvor jeg ikke selv lige svarer jer indenfor et par timer, er I velkomne til at skrive til en af projektets andre store drivkræfter på christoffer@chesterprojekt.dk

Vi er i dag i fuld gang med at bogføre alle indbetalinger, samt at lave et “medlems”-kartotek med mailsadresser, navne og adresser på alle som har vist interesse i projektet: Foreløbig 514 personer!

Vi håber, at rigtig, rigtig mange vil støtte op om betalingen (som blot bliver en deponering - alle får pengene retur efter endte forhandlinger).

Go Chester!

/Palle

Chester - here we come!

Skrevet d. 13. februar, 2010 af pallevictor
44 Stemmer
Kommentarer
Anmeld

Det er lørdag aften, og mens alle andre hygger med lækker kokkekunst & en god drue, vil jeg lige opdatere på endnu en begivenhedsrig dag i vores saga om overtagelsen af Chester…

Midt på formiddagen fik vi den ubehagelige besked, at vi ikke kunne opnå “exclusive bidding” - altså få eneret på at forhandle med Chester, da der blev forhandlet til anden side.

Dernæst kom det frem, at det var TNS fra den walisiske liga, som ville købe Chester, for at fusionere TNS og Chester, da TNS altid gerne har villet spille i den engelske liga fremfor den mindre økonomisk givende walisiske liga.

Men: Så gik byen Chester amok; to folkeslag som bare IKKE kan stå skulder ved skulder er englændere og walisere. Derfor har vi også fået CFU (den officielle fanklub)’s fulde opbakning… Desuden er FA gået ud og nægtet flere walisiske hold i den engelske liga; så vi håber & tror på at deres bud strander her.

Sent i aften vil vi på opfordring fra vores engelske sagfører tæppebombe samtlige engelske medier med en pressemeddelelse (som vi har fået professionel hjælp til - tak til Søren), og dermed lægge et eksternt pres på dels TNS om at trække sig; dels styrke vores forhandlingsmandat overfor advokaten; og slutteligt stå stærkere overfor den engelske befolkning.

Så må vi se, hvad der sker i morgen…

Vi har fået en russisk-dansk virksomhedkonsulent på banen; en yderst effektiv herre. Siden han trådte ind i projektet for alvor lørdag aftermiddag har han dels skrevet en fyldig rapport omkring Chesters økonomi til gruppen, og dels er han allerede i gang med at få tv-transmitterede Chester-kampe ud til os allesammen via et betting-firma. Han bliver en vigtig brik i udarbejdelsen af vores kommende forretningsplan; foreløbig stor tak til Peter.

Til sidst: 514 personer på maillisten - 271 har indbetalt 100 kr. - 18 personer har tilmeldt sig generalforsamlingen den 6. marts med gratis bus til Odense.

DET ER IKKE GODT NOK - KOM NU I GANG ALLE SAMMEN!!!

Hvis vi skal overtage klubben inden på torsdag, har vi brug for alles fulde støtte.

Vi ses i Chester!

Palle